sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Koirien treenausta

Maanataina alkaa 4:s koirien treeniviikko. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Verrattuna viime syksyyn koirat ovat olleet voimakkaampia ja nopeampia. Olemme miettineet, että mistä asia mahtaa johtua; onhan koirat samat, tosin vuotta vanhempia =), ruokakin on sama (Powerline)... mutta hyvä näin ! Viime viikot on ajettu kaikki koirat kolme kertaa viikossa eli jokaiseen mönkijään tulee 125 km viikossa. Mukana ajotalkoissa on vakituisten lisäksi olleet myös harjoittelijamme Salpauksesta eli Jesse ja Juho.
Ainoa haittapuoli viime viikolla oli kaikkien aikojen surkein ja sateisin keli. Koirat eivät siitä piittaa, mutta olosuhteet oli kyllä kurjat. Tarhoille on nyt rekalla ajettu sepeliä 3 täysperävaunullista. Traktorilla ei pääse läheskään joka paikkaan, joten on siinä Susi-tiimi saanut lapioita heilutella.  Ei tarvitse iltaisin lähteä erikseen kuntosalille huhkimaan... eikä urakka ole vieläkään ohi.

 

25.8.11 syntyneet pentumme saivat nimikseen IINES ja IRINA =) Kate on ylpeä pikkuisistaan ja ne ovatkin jo melko rohkeita ja tietysti söpöjä... toivottavasti edes murto-osa isä-Agon työtarmosta on siirtynyt tyttöihiin !

" Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää" sanonta koskee ikävä kyllä myös rikkinäisiä valjaita ! Eli toimeen on viimeistään nyt tartuttava. Vanha suutari-singer on kyllä saanut nyt pyöriä, myös Suvi on avittanut tässä puuhassa.
Klikkaa valokuvia niin näet ne kaikki suurempina...

~~ Ensimmäinen oma poromme Arctic 2000 - 2011 ~~





Ei kommentteja: